Western Experience

Western Experience

Het gezelligste en grootste Country en Western festival in de hele Benelux

Al 25 jaar worden in de Brabanthallen in Den Bosch de Western Experience georganiseerd. Het festival is in de laatste uitgegroeid tot het gezelligste en grootste Country en Western festival in de hele Benelux.

In 6 hallen kan het publiek zich vertoeven met de beste muziek door alle live acts op de verschillende podia. Kunnen ze snuffelen door de velen country & western kraampjes met kleding en accessoires. En op een western kunnen paarden en Indianenshows natuurlijk niet ontbreken!

Sound Services verzorgd in alle hallen de volledige stroom-infra structuur. Alle rigging, het geluid en afrok met zwarte doeken. Daarnaast plaatsen wij in alle hallen podia.

Festivaldirecteur Ivo van der Bijl :

Western Experience is eigen meer een USA-Lifestyle event, met alle disciplines die daarbij komen kijken. Een grote paardenarena, 4 grote podia met bands, dj’s, tape-artiesten, workshops, noem het maar op! Hierbij moet al het licht en geluid de lucht in. Meer dan 10.000 bezoekers in 2 dagen tijd. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat men veel kan plannen en wensen maar juist de flexibiliteit op onverwachte momenten zijn voor ons de reden om al meer dan 10 jaar met volle tevredenheid met Richard & zijn team samen te werken.

Nieuwsgierig geworden?

Vul het contactformulier in!