Klomppop

Klomppop

Sound Services verzorgd sinds 2018 het licht & geluid van dit mooie festival.

Klomppop is een festival met 3 grote feesttenten in de Zeeuwse plaats Ovezande. Daarnaast ook een theatermiddag waarin allerlei theateracts hun kunsten vertonen. Een festival waarbij alle muziekstijlen aan bod komen waarbij over 3 dagen voor een ieders smaak een optreden zal zijn. Van een clown voor de allerkleinste, een act voor de jeugd, tot bekende namen voor het grote publiek. Klomppop is een hechte club met een lange traditie. In 2022 zal de 40e editie plaatsvinden.

Sound Services verzorgd sinds 2018 het licht & geluid van dit mooie festival. Door de grote namen die optreden op dit festival word er veel waarde gehecht aan rider-vriendelijke apparatuur die wij ook aan het festival kunnen bieden. Wij proberen zoveel mogelijk mee te denken om het niveau van het festival de komende jaren naar een steeds hoger niveau te tillen.

Festivaldirecteur Dennis Sommeijer:

Klomppop een festival wat in 2022 zijn 40e editie zal vieren. Bij voorkeur werken we dan ook duurzaam met mensen samen om met passie iets moois neer te zetten. Dat geldt voor onze vrijwilligers, de boekingsbureaus waar we mee werken en onze leveranciers. Toen we eind 2017 op zoek gingen naar een nieuwe partner voor licht & geluid, was dan ook de voorkeur om een partij te vinden waar we vele jaren mee vooruit konden. We hebben talloze opties bekeken en Sound Services kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus, dit omdat wat we zoeke bij hun in juiste balans aanwezig is. Een goede basis van eigen kwalitatief materiaal om aan de hoge eisen van live-bands te voldoen, een sterk netwerk om bij te schakelen voor speciale technische wensen, maar ook weer niet te groot zodat indirecte kosten beperkt blijven. Het mooi om te zien dat het klikte tussen de crew van Sound Services en onze vrijwilligers en dat we allemaal dezelfde drive hebben om een stapje extra te doen en Klomppop het bijzondere kwaliteitsfestival te maken dat het is. Wat we daarbij zeer waarderen is de proactieve houding van Richard en zijn crew en samen te kijken naar wat er de volgende editie nog beter kan.

Nieuwsgierig geworden?

Vul het contactformulier in!