Vliegeren Scheveningen

Vliegeren Scheveningen

Het grootste vliegerfestival van Nederland in het mooie Scheveningen

Ieder jaar vindt in september het grootste vliegerfestival van Nederland plaats in het mooie Scheveningen. Sinds 1978 is dit een druk bezocht evenement voor jong en oud. Op het strand kunnen de bezoekers genieten van prachtige vliegershows op muziek. En als het weer het toe laat gaat ook ieder jaar de mega trilobite de lucht in. Deze vlieger is maarliefst 120 meter lang en 50 meter breed! Als deze vlieger gevuld is met lucht gevuld is krijgen enkele bezoekers ook de kans om in de vlieger te staan. Dit is echt een indrukwekkende gewaarwording. Na een mooie dag op het strand zijn er s’avonds ook vliegershows met verlichting in de vliegers.

Voor de kleintjes zijn er ook workshops op de boulevard en zijn er verschillende stands met vliegers en vliegeraccessoires.

Sound Services verzorgd al vanaf 2008 geluid voor het vliegerfeest Scheveningen op zowel het strand als de gehele boulevard. Met de 40 luidsprekers die in het seizoen vast geinstalleerd zijn op de boulevard en 20 luidsprekers op het strand zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van de muziek tijdens de vliegershows. Daarnaast zorgen we ervoor dat de commentator luid en duidelijk te horen is in alle uithoeken van de Scheveningse boulevard en het strand. Met verschillende draadloze verbindingen zorgen we ervoor dat de commentator op het gehele strand en boulevard kan lopen.

Mede door de in het seizoen vast geinstalleerde speakers kunnen we binnen een uur de volledige boulevard van geluid voorzien. Naast het vliegerfeest Scheveningen verzorgen we ook geluid voor het Internationaal Vuurwerk Festival Scheveningen & De SLS Classic.

Dominique Scholtes van Vliegerfeest Scheveningen :

Al sinds 2008 verzorgd Sound Services het geluid van het Vliegerfeest Scheveningen. Door Richard & zijn team kan overal de muziek gehoord worden en kan het commentaar bij de verschillende vliegershows op de boulevard en strand gehoord worden. Dit maakt het hele evenement nóg completer. Sound Services werkt zelfstandig, denk mee, is bijzonder flexibel en echte problemen kennen ze niet, ze hebben altijd een oplossing. Bijna alles is mogelijk!

Nieuwsgierig geworden?

Vul het contactformulier in!