Café de Bommel

Evenementen Café de Bommel 

Al ruim 30 jaar is dit een thuis voor jong & oud!

Wie aan live-muziek in Breda denkt, denkt aan café de Bommel! Al ruim 30 jaar is dit een thuis voor jong & oud! Het cafe is opgericht in 1982 en is sindsdien niet meer weg te denken uit de binnenstad van Breda en ver daar buiten. Een plek waar je altijd omarmt word en het altijd gezellig is! Een enorm aanbied aan heerlijke biertjes, maar ook voor een bakkie koffie overdag ben je er van harte welkom.

Er worden gedurende het jaar diverse activiteiten georganiseerd zoals de bommelquiz, elk weekend staan er dj’s voor de beste muziek en met grote regelmaat treden hier allerlei bands op die spetterende live-optreden geven. Een grote variëteit aan muziek passeert de revue, maar kwaliteit staat voorop! Menig band wilt graag spelen in deze geweldige kroeg. Mede door de gastvrijheid en het overweldigende publiek.

Sound Services verzorgd al 22 jaar geluid van alle live-bands die optreden in de Bommel.

Mark Geerts van Café de Bommel :

Om de live-optredens van perfect geluid te voorzien werken we al 22 jaar samen met Sound Services. Zij weten exact welke geluidsset er nodig is om ons publiek en artiesten te voorzien van goed geluid op iedere plaats in de zaal. De geluidsapparatuur die zij gebruiken zijn modern en up-to-date, en is in een korte tijd opgebouwd en na het optreden weer snel afgebroken. Dit alles komt door een goed getrainde crew die door de jaren heen precies weet wat er van hen verlangd word. We hopen nog in lengte van jaren te kunnen samenwerken met Richard & zijn crew.

Nieuwsgierig geworden?

Vul het contactformulier in!